Een intensieve opleiding in één week om meer doeltreffend te leren communiceren.

Tijdens deze sessie leer u doeltreffend in het Frans te communiceren met uw klanten of collega’s. Informele gesprekken en networken te voeren.Op een spontane manier in het Frans te kunnen reageren.

Wanneer?

Van maandag 31 augustus t/m vrijdag 4 september 2015

Formules

  • Semi-intensief : van 9 tot 12 uur. 15 uur in totaal

Verbeter uw mondelinge communicatie in professionele situaties : antwoorden aan de telefoon, klantenonthaal, een presentatie doen. Dankzij onze spontane en dynamische methode communiceert u op korte tijd heel wat vlotter in het Frans.

  • Conversatietafels : van 12.30 tot 14.00. Elke dag of à la carte

U neemt deel aan een discussie over een thema in verband met uw professionele activiteit. U zal gemakkelijker en vlotter kunnen reageren dankzij deze doelgerichte gesprekken. U voelt zich meer zelfzeker in uw relaties met Franstaligen. Ideaal dus met het oog op networkingactiviteiten bijvoorbeeld.

  • Individuele coaching : minimum 2 uur, in de namiddag

Concentreer u samen met uw coach op één specifieke doelstelling : een presentatie, een nieuwe klant, een verandering van sector, een sollicitatiegesprek. De opleider past zich 100 % aan uw behoeften aan.

Voor wie?

Manager, commercieel verantwoordelijke of bediende in Mechelen
Ondernemer of zaakvoerder
Jonggediplomeerde

Methode

Een opleiding gericht op het actieve taalgebruik. Oefeningen, rollenspelen, discussies die u helpen het initiatief te nemen om te spreken. We plaatsen u in realistische situaties die u ook in uw beroepsleven meemaakt. De opleidster organiseert en leidt deze activiteiten. Ze verbetert onmiddellijk uw interventies en introduceert nieuwe woordenschat. De opleidster zorgt tegelijkertijd voor een ontspannen sfeer en een doelgerichte leermethode.

E-learning

U krijgt een gepersonaliseerde opvolging via de toegang tot een e-learning platform. Tijdens een periode van 3 maanden heeft u toegang tot een zeer volledig platform, met talrijke grammatica- oefeningen, woordenschat en uitdrukkingen zodat u uw leerproces in uw eigen tempo kan verderzetten.

Opleidster

Isabelle Dresse (42 jaar), Franstalige. Romaniste en journaliste. Isabelle werkt al meer dan 15 jaar als taaltrainer met bedienden en managers. Ze heeft ervaring in meerdere sectoren zoals de verkoop, opleiding, bank en verzekering, media, enz. Ze hanteert een innovatieve en creatieve methode waarbij elke deelnemer absoluut het beste van zichzelf moet geven.

Waar?

In het centrum van Mechelen, dichtbij het station of Mechelen-Noord. De plaats wordt bepaald in functie van het aantal deelnemers. Op deze manier kunnen wij u het voordeligste tarief aanbieden.

Info en inschrijving

info@talkforum.be
Isabelle Dresse : 0476 78 86 59