Talk Forum is een taalschool gespecialiseerd in in-company taalopleidingen. We organiseren innovatieve en doeltreffende opleidingen in het Engels, Nederlands, Frans, Duits, Spaans en Italiaans. Andere Europese talen worden eveneens aangeboden. De opleidingen vinden plaats in uw kantoor. Geen extra kosten. Geen tijdverlies voor uw werknemers.

Eerst luisteren we

De opleiders ontwikkelen voor u een cursus die specifiek gericht is op uw professionele omgeving. Samen organiseren wij een specifiek leerproces op basis van uw behoeften en vereisten.

Meer dan talen

Onze lessen stimuleren de deelnemers om ideeën uit te wisselen op een creatieve manier. In onze lessen bekijken we uw firma vanuit verschillende interessante invalshoeken.

Kleine maat & hoge standaard

We werken uitsluitend met de beste taaltrainers in België. We kennen ze ook allemaal persoonlijk.

5 goede redenen om met ons samen te werken

 • icon

  De prijs

  Talk Forum is een kleine structuur zonder grote vaste kosten. Daarom kunnen wij u voor onze kwaliteitscursussen zeer aantrekkelijke prijzen voorstellen. Bovendien is alles in de prijs inbegrepen: geen verrassingen op uw factuur.

 • icon

  Ervaren leraars

  Alle leraars hebben veel ervaring als trainer. Bovendien hebben ze in ondernemingen en instellingen gewerkt waardoor ze deze wereld zeer goed kennen.

 • icon

  E-learning en social media

  We bieden de mogelijkheid e-learning in de lessen te integreren en we motiveren de deelnemers het te gebruiken.

 • icon

  Direct contact met de directie

  Isabelle Dresse en Luc Doms, oprichters van de school en pedagogisch verantwoordelijken nemen ook een deel van de opleidingen voor hun rekening. Dit versterkt en vergemakkelijkt het contact tussen de klanten en de school. Hebt u vragen of opmerkingen: bespreek het onmiddellijk met ons.

 • icon

  We organiseren alles van A tot Z

  Indien u dit wenst, nemen we de volledige organisatie van de opleiding op ons: van de informatiesessies van de kandidaten tot de eindevaluatie alsook de opvolging van eventuele veranderingen tijdens de sessie (uitstellen van cursussen, zaalveranderingen), enz.

Ons team

Talk Forum werkt met een team van 25 opleiders, native speaker in de taal die zij onderwijzen. Zij bezitten allen een diploma in talen of communicatie.

Onze opleiders kennen de eisen van de arbeidsmarkt perfect. Uw leraar zal zich aan de behoeften van uw professionele werkomgeving aanpassen. Hij zal u een leerproces aanbieden dat het best bij uw profiel past.

Onze klanten

Talk Forum heeft een uitgebreid klantenbestand. We hebben ervaring in het ontwikkelen van leerprogramma’s voor verschillende sectoren.

 • Federale overheidsdiensten

  Frans, Nederlands en Engels voor instellingen gespecialiseerd in IT en wetenschappelijke sectoren met een focus op specifieke gebieden.

 • Regionale overheidsdiensten

  Algemene en specifieke taalvaardigheden in het Nederlands, Engels en Duits voor experten in energie.

 • Academisch

  Taalvaardigheden in het Nederlands voor studenten communicatie.

 • Reclame- en communicatiebureaus

  Creatieven en verkoopsverantwoordelijken met de focus op taalvaardigheden vereist voor de communicatie met meertalige klanten in België en in het buitenland.

 • Nutssector

  Taal, onderhandelingen en presentatietechnieken voor managers en ingenieurs in de water- en elektriciteitsindustrie.

 • Logistiek

  Taalvaardigheden voor managers in de transport en logistieke sector.

 • Non-profitorganisaties

  Specifieke behoeften in het Frans en Nederlands voor Belgische NGO’s.

 • Financiële en banksector

  Internationale bedrijven en Belgische banken voor bedienden met een focus op financiële terminologie.

 • KMO’s en start ups

  Taalopleidingen voor jonge freelancers en start ups in Internet en grafische sectoren.

Vraag uw gratis offerte

U bent op zoek naar een taalcursus of u wil een taal leren voor privé of professionele redenen? Neem dan zeker contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of een gratis offerte op maat.