In onze cursussen Engels stellen we de mondelinge praktijk centraal. Zo maakt de deelnemer snel vorderingen.

Alle leraars Engels van Talk Forum zijn native speaker en in het bezit van een universitair diploma als vertaler of germanist. Ze hebben een jarenlange ervaring in de sector als taaltrainer of vertaler.

Dankzij onze methode en de vakkennis van onze opleiders kunnen wij u garanderen dat de deelnemers snel vorderingen maken in het Engels en dat uw investering zeker de moeite waard is.

Engels leren voor het werk

De leraar Engels die wij u sturen, is iemand die vertrouwd is met uw activiteitensector. Op die manier kan de opleider u een programma met een concrete inhoud voorstellen waarbij de focus zowel op de actualiteit als op uw beroepssector ligt.

Op zeer korte termijn zal u spontaan met uw collega’s gesprekken aanknopen, zelf het initiatief nemen om telefonische oproepen te beantwoorden en te onderhandelen met klanten.

Groot pluspunt: de opleidingen vinden plaats in uw bedrijf. Zodat u geen tijd verliest.

Heeft u specifieke opleidingen nodig? Onze opleidingen zijn zeer beroepsgericht en gevarieerd. Wij helpen u met uw onderhandelingen, sollicitatiegesprekken en presentaties. Wij geven u hierover graag meer inlichtingen.

Engels in het alledaagse leven

Heeft u elke dag het Engels nodig of vertrekt u naar Engeland of de Verenigde Staten? De opleider plaatst u midden in de actualiteit : hij gaat met u in het Engels naar de dokter, het restaurant, de buren of het oudercontact in de school.

U zal na enkele lessen niet meer bang zijn om het woord te nemen in dit soort situaties.

Privé-cursus

In een privé – cursus, gaat alle aandacht van de opleider uitsluitend naar u. Op uw persoonlijk vragen en behoeften wordt onmiddellijk gereageerd.

Dit is de ideale cursus om snel vorderingen te maken.

U geniet van een totale flexibiliteit in verband met uw uurrooster.

Groepscursus

Groepscursussen zijn ideaal om de deelnemers op een spontane manier met elkaar te laten spreken. De opleider zal de deelnemers ook aanmoedigen om zelf het initiatief te nemen om met de anderen te spreken.

Aangezien Talk Forum het aantal deelnemers tot 6 personen beperkt, kan de opleider elke deelnemer van zeer dichtbij opvolgen In deze kleine groepen kunnen wij u garanderen dat iedere deelnemer snel vorderingen maakt.

De ideale formule voor u

Het aantal formules dat Talk Forum u voorstelt is zeer uitgebreid zodat we aan al uw behoeften kunnen beantwoorden.

Meer info over onze werkwijze?

Wenst u de behoeften van uw bedienden op taalgebied doelgericht te bepalen? Maak een vrijblijvende afspraak.