In de cursus Duits van Talk forum ligt het accent op de conversatie. Dit is de snelste manier om de doeltaal vlotter te leren spreken. Na één sessie is de deelnemer één niveau gestegen (op basis van de Europese niveaus) en drukt hij zich veel doeltreffender uit.

Alle leraars Duits van Talk Forum zijn in het bezit van een universitair diploma als germanist of vertaler. Ze werken allen minimum 10 jaar in de taalsector en ze zijn native speaker.

Door de combinatie van hun ervaring en onze methode kunnen wij u garanderen dat de deelnemers zeer snel vorderingen maken in het Duits en dat u zeker geen spijt zal hebben van uw investering.

Duits leren voor het werk

Talk Forum vindt het belangrijk u een opleider te sturen die uw activiteitensector kent. De opleiders stellen de inhoud van hun programma op in functie van uw beroepsomgeving.

U zal merken dat u zeer snel op een spontane manier met collega’s, managers en klanten zal beginnen spreken.

Het grote voordeel is dat u geen tijd verliest aangezien alle opleidingen in uw bedrijf plaatsvinden.

Heeft u specifieke vragen? Wenst u een opleiding waarin u onderhandelingen of sollicitatiegesprekken in het Duits beter kan volgen of begrijpen? Contacteer ons en wij geven u hierover meer inlichtingen.

Duits in het alledaagse leven

Vertrekt u binnenkort naar Duitsland of Oostenrijk? Woont u in een Duitstalige omgeving? Onze opleiders plaatsen u midden in de actualiteit : ze sturen u in het Duits naar de tandarts, bakker of oudercontact op school.

Het zal niet lang duren voor u deze kennis in uw omgeving in de praktijk zal zetten.

Privécursus

In een privécursus gaat alle aandacht van de opleider naar u. De opleider past zijn programma volledig aan uw behoeften aan.

Dit is de ideale manier om zeer snel vorderingen te maken. Moet u gaan solliciteren of een presentatie voorbereiden? Uw leraar Duits simuleert deze situaties samen met u tot in het kleinste detail.

Het uurrooster stelt u samen met de leraar op.

Groepscursus

Groepscursussen zijn ideaal om spontaan met elkaar in dialoog te treden en gesprekken te voeren. Hierbij wordt u door de opleider aangemoedigd uw opinie zo correct mogelijk in het Duits te formuleren.

De groepen zijn klein (maximum 6 personen). Hierdoor kan de opleider elke deelnemer goed opvolgen en kan Talk Forum u mooie vorderingen garanderen.

De ideale formule voor u

Wij stellen u een groot aantal formules voor. Wij zijn er zeker van op deze manier aan uw behoeften te kunnen beantwoorden.

Contacteer ons en we stellen samen uw programma op.

Vragen ?

Aarzel niet ons te contacteren per telefoon of per mail. We bespreken samen hoe we het best aan uw behoeften kunnen beantwoorden