Door de nadruk te leggen op de mondelinge praktijk stellen onze cursussen Frans de deelnemer in staat snel vorderingen te maken. Op het einde van de sessie stijgt de deelnemer één niveau en communiceert hij op een meer doeltreffende en genuanceerde manier.

Al onze leraars Frans zijn native speaker en hebben minimum 10 jaar ervaring in de sector van de taalopleiding. Ze bezitten een universitair diploma als germanist, romanist of vertaler.

Dankzij hun ervaring en onze doeltreffende methode maken de deelnemers snel vorderingen in het Frans. Op deze manier kan Talk Forum u garanderen dat uw investering de moeite waard is.

Frans leren voor het werk

U leert Frans met een leraar die uw activiteitensector kent. De opleider stelt een programma met een concrete inhoud op, actueel en dichtbij uw professionele realiteit.

Heel snel zal u op een meer spontane manier spreken met uw collega’s, een vergadering leiden, telefonische oproepen beantwoorden, onderhandelen met klanten.

Bovendien vinden de opleidingen plaats in uw onderneming of organisatie zodat u geen tijd verliest met verplaatsingen.

Een specifieke behoefte ? Wij organiseren opleidingen gericht op commerciële contacten, onderhandelingen, sollicitatiegesprekken en presentaties. Contacteer ons indien u hierover meer inlichtingen wenst.

Frans in het alledaagse leven

Komt u net in België wonen of vertrekt u naar een land waar Frans de voertaal is ? De opleider legt de nadruk op concrete situaties van het alledaagse leven : naar het restaurant gaan, bij de dokter, de buren uitnodigen, activiteiten met de kinderen, enz.

Na enkele lessen bent u niet meer bang om te spreken en neemt u deel aan het maatschappelijke leven.

Privécursus

Indien u voor een privécursus kiest, krijgt u uiteraard alle aandacht van uw opleider. Uw persoonlijke behoeften staan in deze lessen centraal.

Uw opleider kan u helpen een presentatie, een sollicitatiegesprek of een ontmoeting voor te bereiden.

Groepscursus

In groepscursussen zorgt de dynamiek van de groep ervoor dat de deelnemers met elkaar op een spontane manier in dialoog treden en door de leraar worden aangemoedigd het initiatief te nemen om te spreken.

Elke deelnemer zal door de opleider van dichtbij opgevolgd worden. Dit is mogelijk omdat we het aantal deelnemers per groep beperken tot 6 personen. Op deze manier kunnen wij garanderen dat iedere deelnemer vorderingen maakt.

De ideale formule voor u

Talk Forum stelt u een aantal formules voor om zoveel mogelijk aan uw behoeften te kunnen beantwoorden. Bekijk onze verschillende oplossingen en contacteer ons om samen het programma op te stellen dat u het best past.