In de cursussen Nederlands staat de mondelinge praktijk centraal. Hierdoor kan de deelnemer snel vorderingen maken. Op het einde van de sessie communiceert de deelnemer op een meer doeltreffende manier en stijgt hij één niveau (op basis van de Europese niveaus).

Talk Forum werkt uitsluitend met leraars Nederlands die native speaker zijn. Ze zijn germanist, romanist of vertaler en in het bezit van een universitair diploma. Ze hebben minimum 10 jaar ervaring in de sector.

Dankzij hun expertise en onze methode kunnen de deelnemers snel vorderingen maken. Wij garanderen u dat uw investering de moeite waard is.

Nederlands leren voor het werk

Talk Forum selecteert in de eerste plaats een leraar die uw activiteitensector kent. De opleider maakt voor u een programma op maat dat dichtbij uw professionele realiteit aanleunt.

U zal met uw collega’s heel snel op een spontane manier spreken, een vergadering kunnen leiden, telefonische oproepen beantwoorden en onderhandelen met klanten.

De opleidingen vinden plaats in uw bedrijf zodat u geen tijd verliest met verplaatsingen.

Wenst u een specifieke opleiding?  Talk Forum organiseert opleidingen die gericht zijn op commerciële contacten, onderhandelingen, sollicitatiegesprekken en presentaties. Contacteer ons indien u hierover meer inlichtingen wenst.

Nederlands in het alledaagse leven

Bent u net in België aangekomen of gaat u naar een land waar het Nederlands de voertaal is ? U zal concrete situaties van het alledaagse leven in het Nederlands aanleren : een tafel in een restaurant reserveren, op doktersvisite, de buren uitnodigen, activiteiten met de kinderen, enz.

Reeds na enkele lessen neemt u het initiatief om te spreken en drukt u zich spontaan uit in alledaagse situaties.

Privécursus

In een privécursus gaat alle aandacht van uw opleider exclusief naar u. Uw persoonlijke vragen en behoeften staan centraal. Dit is zeer doeltreffend met het oog op snelle vorderingen.

Wij kunnen u helpen een presentatie, een sollicitatiegesprek of een ontmoeting voor te bereiden.

Nog een voordeel: de lessen vinden plaats wanneer het u past.

Groepscursus

De dynamiek van de groep zorgt ervoor dat de deelnemers met elkaar op een spontane manier in dialoog treden. De leraar moedigt hen aan om het initiatief te nemen om met elkaar te spreken.

Aangezien Talk Forum het aantal deelnemers per groep met een homogeen niveau tot 6 personen beperkt, kan de opleider de deelnemers van zeer dichtbij opvolgen. Op deze manier kunnen wij snelle vorderingen voor iedere deelnemer garanderen.

De ideale formule voor u

Talk Forum stelt u een groot aantal formules voor zodat we aan al uw behoeften kunnen beantwoorden. Bekijk onze verschillende oplossingen> en contacteer ons om samen het programma op te stellen dat u het best past.

Vragen ?

Aarzel niet ons te contacteren per telefoon of per mail. We bespreken samen hoe we het best aan uw behoeften kunnen beantwoorden.