30 of 45 min conversatie per telefoon of via Skype –  een uitgeschreven document na elke les per mail – 10 uur per sessie

Doelgroep

  • Vanaf niveau A2 en hoger.
  • Voor personen met een drukbezet agenda die verkiezen de taal in een beperkt aantal minuten te kunnen spreken.
  • Zakenmensen die veel reizen. Zo kunnen ze contact houden met hun opleider, zelfs in het buitenland of met een uitzonderlijk uurrooster.

Doelstellingen

  • zijn kennis in de praktijk zetten
  • sneller en spontaner spreken
  • zijn woordenschat uitbreiden
  • zich meer zelfzeker uitdrukken in een professionele context

Programma en inhoud

Het uurrooster en het programma wordt opgesteld in onderling overleg tussen de deelnemer, zijn onderneming of organisatie en Talk Forum.

Het initiatief om te spreken en de interactie tussen de deelnemers en de opleider staat centraal in elk telefonisch contact of contact via Skype. Op het einde van de les stuurt de opleider een uitgeschreven samenvatting van het gesprek, met de nieuwe woorden en aangepaste oefeningen.

De exacte inhoud van de opleiding wordt opgesteld in functie van de behoeften van de deelnemer en van de sector waarin hij actief is. De opleider stelt concrete onderwerpen voor, actueel en dichtbij de professionele realiteit van de deelnemer.

De opleider stelt ook zelfstudiemateriaal voor : bijvoorbeeld sites om oefeningen te maken, online oefeningen, video’s of dialogen om het aangeleerde materiaal in te oefenen. Om nog meer vorderingen te maken wordt aan de deelnemers ook huiswerk gegeven : gebruik van de nieuwe woordenschat, een presentatie voorbereiden, een video bekijken, enz.

Voordelen van de formule

De taalcursussen per telefoon bieden aan personen met een drukbezet agenda de mogelijkheid hun programma aan te passen in functie van hun beschikbaarheden en hun professionele behoeften.

De conversatie per telefoon laat toe zich te concentreren op de mondelinge communicatie zodat de deelnemer sneller en vlotter zal anticiperen en communiceren.

Wenst u de behoeften van uw bedienden op taalgebied doelgericht te bepalen? Maak een vrijblijvende afspraak.