De mondelinge praktijk staat centraal in de cursussen Spaans van Talk Forum. Op deze manier kan de deelnemer het Spaans sneller en vlotter leren spreken. Na één sessie spreekt de deelnemer de taal veel vloeiender en is hij één niveau gestegen.

Talk Forum werkt met leraars Spaans die native speaker zijn. Ze zijn allemaal in het bezit van een universitair diploma als romanist of vertaler.

Ze hebben veel ervaring en gebruiken onze methode al jaren : dit zorgt ervoor dat de deelnemers zeer snel vorderingen maken in het Spaans en dat uw investering de moeite waard is.

Spaans leren voor het werk

Talk Forum zal u altijd een leraar Spaans sturen die uw activiteitensector kent. Dit is heel belangrijk om de inhoud van het programma op te stellen in functie van uw professionele behoeften.

Zeer snel zal u zich in professionele situaties meer zeker voelen wanneer u het Spaans moet gebruiken in vergaderingen, aan de telefoon of tijdens presentaties.

Aan tijdverlies hoeft u niet te denken aangezien de opleidingen in uw bedrijf plaatsvinden.

Hebben uw medewerkers specifieke vragen of behoeften? Wenst u meetings of onderhandelingen in het Spaans te kunnen volgen of met klanten te kunnen spreken? Contacteer ons voor meer inlichtingen.

Spaans in het alledaagse leven

Vertrekt u binnenkort naar Spanje of Zuid-Amerika of woont u in een omgeving waar Spaans de voertaal is? Met de opleider begeeft u zich in concrete alledaagse situaties : hij gaat met u op bezoek bij de buren, naar de supermarkt en organiseert activiteiten voor het verjaardagsfeest van uw kinderen.

U zal de aangeleerde woorden snel en met veel enthousiasme in de praktijk willen zetten.

Privécursus

In een privécursus krijgt u alle aandacht van uw opleider. Wat u vraagt, wordt in het programma opgenomen.

Indien u snel en vlot Spaans wil spreken is dit de ideale manier.

Een presentatie voorbereiden, gaan solliciteren of een afspraak maken : het wordt allemaal tot in het kleinste detail voorbereid.

Uw opleider past zijn uurrooster aan uw agenda aan.

Groepscursus

De dynamiek van een groepscursus is ideaal om aan conversaties en discussies deel te nemen. Uw opleider motiveert u om zoveel mogelijk te spreken.

U wordt van nabij opgevolgd aangezien de groepen zijn samengesteld uit maximum 6 personen. Hierdoor kunnen wij u ook garanderen dat u snel vorderingen zal maken.

De ideale formule voor u

Bekijk onze formules en u zal zeker een opleiding vinden die aan uw behoeften beantwoordt.

Contacteer ons en we stellen samen uw programma op.

Vragen ?

Aarzel niet ons te contacteren per telefoon of per mail. We bespreken samen hoe we het best aan uw behoeften kunnen beantwoorden »