Om het Italiaans zo snel en vlot mogelijk te leren spreken, leggen wij in de cursussen Italiaans van Talk Forum de nadruk op de mondelinge conversatie. De deelnemer zal zich reeds na één sessie (op basis van de Europese niveaus) veel doeltreffender uitdrukken.

Alle leraars Italiaans van Talk Forum zijn universitair geschoold en bezitten een diploma als romanist of vertaler. Ze zijn native speaker en hebben een ervaring van meerdere jaren in de taalsector.

De ervaring van onze opleiders is samen met onze methode de garantie dat de deelnemers zeer snel vorderingen zullen maken in het Italiaans zodat u zeker geen spijt zal hebben van uw investering.

Italiaans leren voor het werk

De leraar Italiaans die Talk Forum u stuurt, kent uw activiteitensector. De inhoud van het programma wordt door de opleider aangepast aan uw professionele vereisten.

Op deze manier zal u zich snel op uw gemak voelen in gesprekken met klanten, collega’s en managers.

Alle opleidingen vinden plaats in uw bedrijf zodat u geen seconde aan tijdverlies hoeft te denken.

Heeft u specifieke behoeften? Wilt u vergaderingen of gesprekken in het Italiaans beter kunnen volgen of begrijpen? Contacteer ons en wij geven u meer inlichtingen.

Italiaans in het alledaagse leven

Gaat u binnenkort naar Italië of woont u in een omgeving waar mensen Italiaans spreken? Onze opleider leert u de praktische uitdrukkingen in het Italiaans waarmee u zich bij de dokter, in de supermarkt en in het gemeentehuis uit de slag kan trekken.

U zal deze uitdrukkingen zo snel mogelijk in de praktijk willen zetten.

Privé-cursus

De aandacht van de opleider is in een privé-cursus helemaal op u gericht.

Met een privé-cursus zal u heel snel Italiaans spreken.

Samen met uw opleider kan u praktische situaties zoals afspraken maken, sollicitatiegesprekken en presentaties helemaal in detail voorbereiden.

Aangezien de opleider heel flexibel is, past hij zijn agenda aan uw uurrooster aan.

Groepscursus

Wenst u spontane conversaties, dialogen of rollenspelen? In een groepscursus wordt u door de opleider aangemoedigd hieraan deel te nemen en zoveel mogelijk het initiatief te nemen om te spreken.

De groepen zijn klein en bestaan uit maximum 6 personen zodat de opleider u rechtstreeks kan opvolgen. Wij zijn er dan ook zeker van dat u in korte tijd mooie vorderingen kan maken.

De ideale formule voor u

Talk Forum biedt u een groot aantal formules aan. U vindt er zeker één die aan uw behoeften beantwoordt.

Neem contact op en wij stellen voor u de ideale formule op.

Vragen ?

Aarzel niet ons te contacteren per telefoon of per mail. We bespreken samen hoe we het best aan uw behoeften kunnen beantwoorden »