In juli en in augustus

Van maandag tot vrijdag : 6 uur cursus en een thematische lunch

Cursus in Brussel, Luik of Mechelen, in een aangename en moderne omgeving (wifi, pers, televisie, enz.)

Doelgroep

Alle taalniveaus van A0 tot C1.1.

Voor personen die snel vorderingen moeten maken omdat ze van functie veranderen, om te communiceren met een klant, om zich op een buitenlandse missie voor te bereiden, enz.

Voor personen die op zoek zijn naar een nieuwe job.

Doelstellingen

Met de Summer session kan u :

  • In één week één Europees niveau stijgen
  • zich meer doeltreffend en spontaan uitdrukken
  • de taal op kantoor gebruiken om zich voor te stellen, telefonische oproepen beantwoorden, aan gesprekken deelnemen. (Niveau A1 en A2)
  • zich op een correcte manier uitdrukken in professionele situaties : vergaderingen, onderhandelingen, verkoop, evaluaties, gesprekken, enz. (Niveau B1 en hoger)
  • de cultuur beter leren kennen

Programma en inhoud

De lessen vinden plaats van 9.30 tot 12.30 en van 13.30 tot 16.30. De thematische lunch is inbegrepen in de prijs en maakt deel uit van de sessie.

De dag wordt ingedeeld in 4 lessen. In elke les staan de dialoog en de interactie tussen de deelnemers en de opleider centraal. De deelnemers krijgen een praktisch document dat in de les wordt gebruikt en een theoretisch document met nieuwe elementen : grammatica, woordenschat, uitdrukkingen, enz.

Tijdens de middag vindt er een thematische lunch plaats : presentatie van een onderwerp gevolgd door een discussie met spontane interventies van externe gasten.

De exacte inhoud van de opleiding wordt opgesteld in functie van het beginniveau van de deelnemers, hun behoeften en de sector waarin ze werken. De opleider stelt concrete onderwerpen voor, realistisch en dichtbij de professionele realiteit van de deelnemers. De deelnemer krijgt in het begin van de sessie een gedetailleerd programma van de opleiding.

De opleider stelt ook zelfstudiemateriaal voor : bijvoorbeeld sites om oefeningen te maken, online oefeningen, video’s of dialogen om het aangeleerde materiaal in te oefenen. Om nog meer vorderingen te maken wordt aan de deelnemers gevraagd huiswerk te maken : gebruik van de nieuwe woordenschat, een presentatie voorbereiden, een video bekijken, enz.

Met deze online oefeningen kan de deelnemer ook buiten de lesuren zijn opleiding verderzetten.

Voordelen van de formule

Snelle vorderingen en zeer intensief.

Met deze formule concentreert de deelnemer zich in één week uitsluitend op de opleiding.

De Summer session is bijzonder verrijkend en dynamisch. Dit is de gelegenheid om collega’s te zien buiten de werkomgeving of om personen van andere ondernemingen of organisaties te ontmoeten. U leert een taal en maakt tegelijkertijd van de gelegenheid gebruik professionele ervaringen uit te wisselen.

Wenst u de behoeften van uw bedienden op taalgebied doelgericht te bepalen? Maak een vrijblijvende afspraak.