30 uur in totaal : 6 uur / week tijdens 3 weken + follow up : 12 uur à la carte

Doelgroep

U komt net in België aan, alleen of met uw gezin? U bent van plan enkele maanden of meerdere jaren in België te verblijven. U wil snel Frans of Nederlands leren. U wil zich snel integreren in de sociale activiteiten van uw nieuwe omgeving. Daarom stelt Talk Forum u een cursus voor die specifiek is aangepast aan de personen en families in uw situatie.

Privé-cursus of cursus voor uw gezin.

Doelstellingen

  • De taal op een snelle manier aanleren en spreken
  • Alledaagse uitdrukkingen gebruiken
  • Formulieren invullen, zijn kind inschrijven in een school of een club, een reis of een bezoek organiseren, enz.
  • De cultuur en de lokale gewoonten leren kennen

Programma en inhoud

Wij stellen voor te beginnen met 3 weken semi-intensieve cursus, gevolgd door 12 uur à la carte. De lessen kunnen voor uzelf, voor uw gezin of als groepscursus georganiseerd worden. Deze cursussen worden bij u thuis gegeven of in een lokaal dichtbij uw huis.

De interactie tussen de deelnemers onderling en de opleider en de dialoog staan in elke les centraal. De deelnemers krijgen een praktisch document dat tijdens de les gebruikt wordt evenals een theoretisch document met nieuwe elementen : grammatica, woordenschat, uitdrukkingen, enz.

De opleider stelt ook zelfstudiemateriaal voor : bijvoorbeeld sites om oefeningen te maken, online oefeningen, video’s of dialogen om het aangeleerde materiaal in te oefenen. Om nog meer vorderingen te maken wordt aan de deelnemers ook huiswerk gegeven : gebruik van de nieuwe woordenschat, een presentatie voorbereiden, een video bekijken, enz.

Voordelen van de formule

De Relocation formule is ideaal om met een nieuwe taal te beginnen of om de doeltaal in uw nieuwe omgeving te gebruiken. De kennis en de nieuwe aangeleerde elementen kunnen in alledaagse situaties worden ingeoefend.

Aarzel niet ons te contacteren per telefoon of per mail. We bespreken samen hoe we het best aan uw behoeften kunnen beantwoorden »