Slagen voor de taaltest Nederlands van Selor vereist een specifieke voorbereiding met online-oefeningen en een ervaren taaltrainer.

Voorbereiding van de schriftelijke testwoman_300_214_c1

Om zich op de tweetaligheidscertificaten voor te bereiden, stelt Selor online-oefeningen voor. Heel nuttig om de woordenschat en de grammatica van de test voor te bereiden. Een goede evaluatiemethode die u laat zien of u klaar bent voor de test.
Artikel 9§2, elementaire kennis : oefen hier met de voorbereidingsmodule’Salto’ van Selor. U krijgt vragen van een ‘eerder gemakkelijk’ niveau. Oefen vooral de component 3: luisteren en component 4: lezen.
Artikel 12, voldoende kennis : ontdek hier de “taaloefenpakket” ‘Salto’ van Selor. U krijgt vragen van het niveau ‘moeilijk’. Oefen vooral de component 3: luisteren en component 4: lezen.

 

Voorbereiding van de mondelinge test

De mondelinge test bestaat uit een gesprek met een jury. Afhankelijk van het niveau van de test die u moet afleggen, moet u deelnemen aan een gesprek en/ of een voorbereiding maken. Uw opleider kent de evaluatiecriteria en de vragen die men u zal stellen. Hij zal een specifieke voorbereiding voor u opstellen.

 

Organisatie van een sessie

Heeft u meerdere kandidaten in uw dienst of instelling die zijn ingeschreven voor de taaltesten van Selor ? Met een specifieke, doelgerichte sessie verhogen de slaagkansen van de kandidaten enorm. Contacteer ons om voor uw medewerkers een formule op maat te vinden.