Een taal leren betekent : herhalen en regelmatig oefeningen maken. Om sneller vorderingen te maken, adviseren wij u uw opleiding te combineren met een onlinemethode.

Wallangues.be

Gratis methode voor de inwoners van de Waalse Regio. De anderen kunnen terecht bij de versie van Altissia voor de prijs van ongeveer 300 Euro voor 3 maanden. Tip: contacteer ons voor u zich inschrijft, wij kunnen u een voordelig tarief aanbieden.

4 talen zijn beschikbaar : Frans, Nederlands (van België), Engels, Duits. En ook nog Italiaans en Spaans op Altissia. Deze tool biedt u een aangepaste begeleiding. De tool stelt lessen voor op basis van uw startniveau en past zich aan uw vorderingen aan.

Babel.com

13 talen beschikbaar. Deze methode is goed en speels gemaakt. Babel beschikt over herhalingstools met praktische woordenschat. De tool bevat uitspraak- en luistervaardigheidsoefeningen. Spijtig genoeg worden de verklaringen enkel in het Engels gegeven.

De computer, de tablet, de gsm, allemaal goed maar dat volstaat niet om in een andere taal echt te communiceren. Deze tools zijn ideaal om in een les of een conversatietafel te gebruiken met een gespecialiseerde opleider. Wij stellen talrijke formules voor die aan uw behoeften aangepast zijn. Contacteer ons voor meer informatie.